QUI SOC JO

Sóc Pablo Doménech Molina,  Actualment estic estudiant la carrera de Grau en Educació Primària, concretament en la menció d'Educació Fís...

Buscar este blog

domingo, 6 de diciembre de 2020

AVALUACIÓ VS QUALIFICACIÓ.

Per a resumir esta assignatura, crec que podria definir-la com una assignatura on he pogut obrir els ulls cap a un altre món, és a dir, poder donar-me compte de tot allò que abans no em veia capaç de poder treballar-ho en classe i després d'estes sessions he pogut observar la quantitat de jocs i esports alternatius i nous que podem impartir en classe. 


Per tant, com futur docent crec que d'esta assignatura puc traure una gran quantitat d'informació nova i coneixement que puc aplicar-ho en el futur en el col·legi. Crec que ha sigut una assignatura fonamental per a finalitzar esta carrera de la millor manera possible, ja que ens ha tornat aquella alegria i motivació per la qual estudiem esta carrera. 


He possat açi una de les pràctiques que vam fer,  per recordar la quantitat de coneixements que vam aprendre en un día.





Des del meu punt de vista, el tipus d'avaluació que hi ha hagut en esta assignatura m'ha paregut molt correcta, per que no hi ha millor correcció que la dels teus propis companys, que conviuen dia a dia la teua dura etapa per la universitat i ells saben de primera ma les dificultats que realment tens i les dificultats que has hagut de passar per a arribar fins on estes. 


En conclusió, crec que ha sigut una assignatura que ha millorat enguany enormement i hem aprés infinites coses gràcies a ella, per tant, mil gràcies per tot el que ens heu pogut ensenyar durant este breu temps!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario