QUI SOC JO

Sóc Pablo Doménech Molina,  Actualment estic estudiant la carrera de Grau en Educació Primària, concretament en la menció d'Educació Fís...

Buscar este blog

viernes, 4 de diciembre de 2020

PRÀCTICA AL TRRINQUET.

Durant el dia de hui, hem pogut vivenciar de primera mà com es juga a les diferents modalitats de pilota valenciana i que millor lloc que el trinquet de la Universitat Politècnica de València. ç

En la pràctica de hui juguem a dos de les modalitats més comunes, el frontó i l'escala i corda. Són dos modalitats totalment diferents i hem pogut disfrutar de primera mà com es juga i la dificultat que comporta. 


La practica la dividmos en dos parts, primer que tot una hora de joc contra el frontó i d'altra banda, dins del trinquet al joc d'escala i corda. La classe es va dividir en diferents grups per a així millorar les normes de seguretat. 

En conclusió, vam poder realitzar un mini partit entre nosaltres d'escala i corda i obseervamos les dificultats que comporta este esport. Però el millor de tot va ser poder jugar-ho, practicar-ho i disfrutar-ho. 

2 comentarios:

  1. Hola Pablo,
    esta entrada me ha parecido muy interesante ya que explicas la práctica que realizasteis tu y tus compañeros/as en el trinquet. Además, la has complementado con imágenes del trinquet de la Universidad Politécnica de Valencia. No obstante, esperaba que contaras alguna experiencia vivida en el trinquet o tu opinión al jugar por primera vez en un trinquet de esas dimensiones. Aun así, has comentado y reflexionado sobre que es lo que más te gustó de la práctica.
    Mi puntuación es un 9.

    ResponderEliminar
  2. Hola de nuevo Pablo, estoy totalmente de acuerdo con tu vivencia en el trinquet de la Universitat de València y considero que la has plasmado muy bien en este post. Además, has añadido imágenes de otros trinquets. Echo en falta alguna imágen del trinquet de la UPV ya que es el que fuimos a visitar. Pero en general me ha gustado tu post, mi puntuación es de un 8,5.

    ResponderEliminar