Estos tipus d'esports alternatius els podem trobar en el bloc 5 d’educación física, per que es pot observar alguns dels conteninguts que tan sols trobem en tercer, quart, quint i sext de primària. Estos són, reconeixement, nomenament i classificació dels jocs segçon el seu criteris de modificació, incorporar materials a les classes, innovació pedagògica o de cooperació i de cooperació i ritme.
Les adaptacions que s'han instaurat en estos esports són suficients per a poder jugar i practicar-ho tranquil·lament, però podríem posar altres adaptacions com per exemple evitar el xoc o evitar el contacte entre nosotros.
Atre esport que podríem presentar és el goalball ;se tracta de dos equips compostos per tres jugadors, estos han de portar un antifaç que no es veja res.
El joc consistix a ficar el baló en la porteria contrària, per a ubicar-se en el camp hi ha unes esbosses de referència per a així no perdre't. La porteria ocupa tota l'eixamplaria de la pista. Per a escoltar la pilota, esta porta en la part de dins un cascavell i axína els jugadors saben per on va i podran parar-la.
Hola Pablo,
ResponderEliminarme ha gustado mucho este post, ya que has explicado muy bien qué son los deportes alternativos y lo interesantes que resultan en la Educación Primaria. También me ha gustado que hayas propuesto adaptaciones por el Covid-19.
Por otra parte, el deporte alternativo que has propuesto me ha recordado a cuando estudiaba Educación Secundaria, ya que tuve la oportunidad de practicarlo y me gustó mucho. Además, me parece una muy buena opción para evitar el contacto y practicar deporte.
Mi puntuación es un 9,5.
Hola Pablo, con tu entrada he descubierto el goalball ya que nunca había oído hablar de él, y a la vez me parece un deporte alternativo muy interesante. Además, te has adaptado a la pandemia global que estamos viviendo por desgracia y lo has hecho de manera muy adecuada. Felicidades por ello, mi puntuación para ti es de un 9.
ResponderEliminar